El bloc de la classe de tercer

CONÈIXER MIRÓ, un gran pintor!

 

Joan Miró és un dels artistes més importants del segle XX. El seu estil de formes simples i colors elementals defineix un univers artístic propi. La seva manera de fer, l’ús del color, el gust per l’experimentació, l’aprofitament de l’objecte en escultura, en fan un artista pròxim i l’han convertit en referent d’altres artistes posteriors.

 

Els seus motius i signes tan característics estimulen la nostra imaginació, ens ajuden a identificar conceptes com figuració i abstracció i a comprendre les motivacions que porten un artista a crear un vocabulari personal.

 

              

 

Línies, blau, punts, groc, estrelles, negre… A partir de la visualització de materials diversos: llibres, imatges impreses, presentacions amb la pissarra digital; els nens i nenes d’Educació Infantil, hem conegut un dels pintors més famosos i emblemàtics de la nostra terra, en Joan Miró.

 

Hem fet un tomb per la seva vida, les seves pintures i escultures més importants, quines tècniques utilitzava, els seus colors preferits,… per després convertir-nos amb pintors com ell.

 

    

 

Educar en l’art, és educar la sensibilitat, la creativitat, les emocions i els valors. Amb aquest petit projecte hem volgut apropar els infants al món de l’art i que coneguessin, interpretessin i gaudissin de l’obra de Joan Miró.

 

Hem gaudit i après molt! Ens ho hem passat d’allò més bé coneixent, compartint i recreant l'entorn Joan Miró. Esperem que us agradin els nostres treballs i us recomanem que aneu a visitar la Fundació Miró.

 

    

 

    

 

 Cliqueu la càmera per veure més fotografies de l'activitat.

Comments are closed.