El bloc de la classe de quart

BENVINGUDA TARDOR!!

 

Ja ha arribat la tardor!! I nosaltres, els esquirols, hem estat els encarregats de fer el mural de l’entrada de l'escola. Pintura per aquí, fulles per allà,… i llestos. Us agrada?

 

 

 

Per tal de conèixer millor els fruits típics d’aquesta estació, hem anat al MERCAT acompanyats dels Mussols. Després, a la classe, entre tots hem parat la taula de la tardor, amb fruites tendres típiques d’aquesta estació: pomes, peres, magranes, mandarines, taronges, plàtans, codonys, raïm… I fruits secs: castanyes, avellanes, nous, pinyons, ametlles, panses…

 

 

 

 

La música també ens acompanya aquests dies amb cançons de tardor: “Cargol treu banya”, “Marrameu”, “La castanyera”, “L’esquirol”, … i especialment la cançó de la Damaris Gelabert: LA TARDOR QUE JO CONEC. Ja ens la sabem tota!!!

 

La tardor que jo conec
té gust a raïm i cep,
d’olivera i pluja fina,
de bolets amb julivert.
La tardor que jo conec.

 

La tardor que jo conec
les petjades fan crec-crec,
botes d’aigua i un paraigua
i el vent que s’enduu barrets.
La tardor que jo conec.

 

La tardor que jo conec
porta figues i fruits secs,
mandarines i magranes
i el primer dia de fred.
La tardor que jo conec.

 

 

 

 

 Cliqueu la càmera per veure les fotografies de les diferents activitats que hem realitzat.

 

Leave a Reply