El bloc de la classe de quart

CARNESTOLTES 2013

Durant tota aquesta setmana, el rei Carnestoltes, una ordre diferent cada dia ens a donat!!! Un dia ens va demanar una corbata, una samarreta del papa o de la mama, un barret…

 

 

Els pollets.com, les tortugues i les formigues hem decidit disfressar-nos d’abelles!

 

Per poder confeccionar la nostra disfressa, primer hem fet un munt d’activitats, per conèixer la tasca que tenen aquests insectes tant treballadors i que són exemple de convivència i organització i el resultat de la seva tasca és tant important.

 

Les senyoretes, amb l’ajuda d’imatges, ens han explicat, on viuen, com s’alimenten, com produeixen la mel, de quin color són, que tenen antenes… Hem après moltes coses d’elles i també hem experimentat amb flors i mel.

 

Les senyoretes van portar una planta amb flors i ens han deixat veure d’on treuen la mel les abelles .

 

Però experimentar amb la mel… mmmmmmm ens ha agradat molt a tots, tot i que aquest any els pollets.com, com que són molt petits, no l’han pogut tastar però si experimentar la seva textura. Les tortugues i les formigues sí que l’hem tastat…. I ens ha agradat moltíssim!!!

 

 

Per últim i ja per acabar les activitats, les senyoretes, ens han explicat el conte de “La reina de les abelles” i al final de totes les activitats, hem ballat amb la cançó “zum, zum fa l’abella”.

 

Ha estat tot plegat molt divertit!!!

 

Desprès de totes aquestes activitats i amb tot el que hem après de les abelles, hem realitzat la nostra disfressa.

 

Ufff quina feinada!!!

 

Tots, els pollets.com amb les manetes, les tortugues amb els dits i les formigues amb rodets hem pintat la nostra visera.

 

Les tortugues i les formigues com que són més grans, també han fet les ales de la disfressa.

 

I per fi, va arribar el dia…. El dia del Carnestoltes. I per acabar de completar la nostra disfressa, ens hem posat tots una samarreta de color groc amb ratlles negres. Mireu, mireu quin goig que fem!!!!

 

 

Tots a ballar i a fer gresca!!!

 

 

Leave a Reply