El bloc de la classe de tercer

ZOOM FESTIVAL 2018

 

 

El Zoom Festival de Ficció televisiva i Formats d’Igualada és el primer i únic certamen dedicat a aquest gènere a nivell internacional que se celebra a l’estat espanyol, des de l'any 2003.

 

Durant sis dies, la nostra ciutat d’Igualada acull projeccions a concurs, ficció televisiva, formats, debats, presentació de programes, estrenes, curtmetratges, premis, convidats i professionals del sector de la petita pantalla, com també, dediquen projeccions pensades per als escolars de la ciutat.

 

Avui  els alumnes de tercer hem vist projectada “La Revolta dels Contes”.

 

Un film que pretén submergir al públic infantil en la màgia dels clàssics contes de la literatura universal combinant, de manera divertida, diferents personatges i escenes populars.

 

A la vegada treballa en la difusió d’aspectes com la igualtat de gènere, la tolerància o el companyerisme, respectant sempre l’esperit transgressor del seu escriptor. La revolta dels contes és una producció feta al Regne Unit l’any 2016 per Jakob Schuh, Jan Lachauer i Bin-Han To. Adaptació del best-seller de Roald D1ahl.

 

Ens ha agradat moltíssim.

 

Leave a Reply