El bloc de la classe de quart

LA NOSTRA PRIMERA CONFERÈNCIA

 

Quins nervis!!

 

De ben segur que aquesta sensació és la que tenim tots a l’hora de fer una exposició oral davant de molta gent o davant dels companys/es…

 

… Recordaré el què haig de dir?. Sabré explicar el què sé?. Als meus companys els hi agradarà el tema que he triat?. Sabré respondre a les preguntes que hem faran?…Ho faré bé?.

 

Aquestes i moltes altres preguntes són les que ens fan sentir aquesta sensació de nerviosisme. L’activitat en si està pensada, a més de fer que el nen/a aprengui a ordenar el seu pensament i a expressar-se amb coherència i ordre, per  afavorir l’autonomia, la responsabilitat i per fer-los sentir capaços i segurs, per tant és un bon treball per a l’autoestima.

 

El fet que els companys/es t’escoltin i estiguin atents a les teves paraules, sentir-te important en contestar les seves preguntes perquè tu ho saps, o que t’aplaudeixin en acabar…, fa que la sensació de plenitud interior sigui completa.

 

“La CONFERÈNCIA és una ACTIVITAT D’APRENENTATGE on es pretén fer un treball de LLENGUATGE ORAL i de DESCOBERTA DE L’ENTORN, alhora que afavoreix L’AUTOESTIMA i L’AUTONOMIA.”

 

    

 

Us deixem les primeres fotografies dels nens i nenes que ja han pogut exposar la seva primera CONFERÈNCIA i sentir aquesta experiència….

 

Anirem afegint més fotografies a mesura que les anem presentant.

 

Leave a Reply