El bloc de la classe de sisè

Celebrem el Carnestoltes!!

 

Durant la setmana prèvia al Carnaval, a la classe dels esquirols, vam complir amb totes les ordres que el Rei Carnestoltes ens va anar donant!! El primer dia vam haver de venir amb el pijama posat, el dimarts amb la cara pintada de gat, l'endemà ens vam guarnir amb una samarreta del pare o la mare (semblàvem pallassos!!!), el dijous amb barret o corbata, i per acabar la setmana, el divendres vam anar d'excursió amb un mitjó de cada color!!! Va ser genial!!! I molt, molt, molt divertit!!!!

 

 

 

I per acabar d'arrodonir aquesta setmana tan especial, nosaltres també ens vam crear la nostre disfressa!!! Sabríeu dir de què ens vam vestir????

 

 

 

Siiiiiiii!!!! De Monstres de Colors!!!!!!! D'alegria (groc), de calma (verd) i d'amor (rosa)!!! Estem més que guapos i guapes, oi??? Ah! I el nostre Monstre de Colors que tenim a la classe també es va voler posar a la foto! El veieu??? 

 

 

Leave a Reply