El bloc de la classe de quart

Benvinguda, TARDOR!!

 

De mica en mica la tardor va arribant! I ho notem amb el crec-crec de les fulles seques quan les aixafem, amb la fresqueta dels matins quan ens dirigim a l'escola o que la nit va entrant cada vegada més aviat!

 

Però és que la tardor ens porta moooltes coses noves i que estem molt il.lusionats per treballar, investigar i aprendre!!!

 

Entre tots els nens i nenes de la classe, i amb l'ajuda de pares i avis, a l'aula hem creat el nostre racó. Ha quedat ple de fulles, fruits i fruites de la tardor, bolets,… i per arrodonir-ho, entre tots hem creat uns cartells on hi hem anotat el nom de cada cosa. Com que ara ja comencem a dominar la lletra de pal… ens ho hem passat d'allò més bé!!

 

 

 

El Bernat Gassó, aprofitant que la seva família feia la verema ens va portar raïm que havia collit!!! Ens va explicar com és una vinya i què van necessitar per fer la verema. Un cop feta l'explicació, vam deixar el raïm a la taula d'observació, i amb l'ajuda de les lupes, el vam poder observar de ben a prop. Moltes gràcies, Bernat!!! Va ser molt interessant!!!

 

  

 

I per estar ben protegits de les mosques, el Cesc va tenir una idea… Crear un ESPANTAMOSQUES amb colors de la tardor!! I així ho va fer!!! I la veritat és que ha anat moooolt bé! Cap mosca ha tornat a entrar a la classe dels esquirols! Moltes gràcies, Cesc!!!!

 

 

Si voleu veure més fotos… feu clic a la càmera!!! 

 

Leave a Reply