El bloc de la classe de sisè

Una carta molt especial…

 

Aquesta setmana el Sr. Director ens ha vingut a visitar molt sorprès… Ha rebut una carta que portava el nom de la nostra classe!!! La veritat és que molts dels nens i les nenes encara se'n recordaven de la carta als Reis d'Orient, però no era pas d'ells!!! I com que cada vegada es veuen menys cartes, l'hem examinat, obert i llegit. I sabeu qui ens l'envia? Doncs el Petit Príncep!!!

   

    

 

I qui deu ser?, ens hem preguntat… Doncs en la carta ens donava unes petites pistes… Diu que és el personatge d'un conte, on viu moltes aventures. També ens ha explicat que podem trobar el seu conte en la biblioteca de l'escola. Doncs ja sabem que hem de fer per saber més coses! Anem cap a la biblioteca del centre!!! Ooooooh! Quin munt de contes i llibres ens hem trobat! Hem donat una petita ullada a alguns d'ells i per suposat, hem trobat el conte que buscàvem: el d'El Petit Príncep! Segur que hi tornarem ben aviat a la biblioteca! 

 

   

 

Ja us anirem explicant, perquè segur que el Petit príncep ens prepara moltes més sorpreses!

 

I si voleu veure més fotos… Ja sabeu! Clic a la càmera! 

 

 

Leave a Reply