El bloc de la classe de sisè

El Tió ens guia cap el Nadal!

 

Quina bona sorpresa!!! Després de l'ensurt per uns cops ben forts a la porta de la nostra classe va arribar la sorpresa i la il·lusió… Acabava d'arribar el Tió!!! De seguida el vam convidar a la nostra aula, perquè devia tenir molt fred, oi? Doncs per si no en tenia prou amb la manteta, el vam abraçar amb moltes ganes i el vam omplir de petons! Que bé que estarà entre nosaltres! Ara només quedava portar-li una mica de menjar i un got d'aigua, deixar-lo descansar, i… A fer bondat!! Perquè l'hauríem de fer cagar, no?

 

 

 

Amb la companyia del Tió, l'escola ben guarnida, les nadales sonant en molts racons,…, només ens quedava escriure la carta als Reis de l'Orient i esperar la seva arribada!! 

 

Mentrestant us volem desitjar el millor en aquest nou any 2014!!! 

 

 

 

Leave a Reply