El bloc de la classe de sisè

Estudiem la pintura d’en Claude Monet

 

Aquest trimestre ens hem endinsat en el fabulós món de la pintura!! I el pintor escollit a treballar ha sigut en Claude Monet.

 

Monet és un pintor francès, que va destacar per ser un dels majors exponents de l’Impressionisme i li agradava molt pintar les seves obres a l’aire lliure. Així doncs, imitant a aquest pintor i aprofitant la sortida de la castanyada, vam muntar el nostre taller de pintura al mig del bosc, i a part de divertir-nos i aprendre, van sortir uns quadres fabulosos!

 

Aquí teniu el resultat final!!

 

 

 

 Però si voleu veure com va ser tot el procés… Només heu de clicar la càmera! 

 

També ens vam centrar en l’estudi d’un dels seus quadres ( sabeu que en va pintar més de 3.000???), i l’escollit va ser “Els Nenúfars”. Cada nen/a va realitzar un petit trosset del quadre, i quan els vam ajuntar… va sorgir aquesta magnífica obra!! 

 

 

Mireu totes les fotos

 

 

 

 

Leave a Reply