El bloc de la classe de quart

PASTORETS ‘19

Gener 8th, 2020 by formigues
 

Tots els alumnes de l’escola van representar l’obra teatral “Els Pastorets”. Els personatges de sempre, en Lluquet, en Rovelló, en Satanàs i l’àngel acompanyats de pastors i pastores i les fúries de l’infern van fer gaudir a tot el públic.

 

No ens hem d’oblidar dels alumnes de tota l’escola que amb les seves músiques i cançons van acabar de donar llum i color a l’espectacle.

 

Esperem que us agradéssin tant com a tots nosaltres!!!

 


Fes clic a la càmera per descarregar-te aquesta imatge!
 

NADAL ‘19

Desembre 26th, 2019 by formigues

 

 

Ja s’ha acabat el primer trimestre i…els alumnes de 4t us volem desitjar unes bones festes i un molt bon Nadal, i que l'any que comencem sigui molt millor que enguany!!!

 

 

AMIC INVISIBLE ‘19

Desembre 20th, 2019 by formigues

 

Com cada any els nens i nenes de primària s’han preparat per viure un dia ple de sorpreses, generositat i il·lusió.

 

Cadasun d’ells i d’elles han portat un regal per compartir amb el seu amic o amiga invisible. Quina intriga…

 

Així doncs, vam intentar endevinar qui era el nostre amic invisible, tothom estava molt expectant, feia tanta il·lusió endevinar-ho !!! 

 

 

 

 Cliqueu sobre la càmera!
 
  

 

SANTA CECÍLIA ‘19

Novembre 29th, 2019 by formigues

 

 

El passat divendres 22 de Novembre vam ccelebrar Santa Cecília i els alumnes de cicle mitjà van cantar la cançó d'Arkandu!

 

 

 

Arkandú, Arkandú.
És la màgia que depén de tu.
Tens la sort sempre a prop
la veurás quan miris amb el cor.
Hi ha una clau i la tens tu.

Hi ha una clau, és Arkandú!

 

 

 

 

TALLER FUNBRAIN ‘19

Novembre 25th, 2019 by formigues

 

   

El nostre cos, igual que un cotxe, funciona amb carburant, però en el nostre cas el carborant és el menjar….. Amb dinàmiques molt divertides, hem après què és una bona alimentació i quins beneficis té per al nostre dia a dia.

 

Així doncs, els alumnes de 4t han entès la importància d'una bona dieta en el nostre desenvolupament personal i han sapigut seleccionar els millors aliments d'una bona dieta. 

 

 

 

NO ET MENGIS EL CAP SI VOLS MENJAR SA!!!

 

 

 

 Totes les fotos!!

CASTANYADA ‘19

Novembre 14th, 2019 by formigues

 

 

Els alumnes de 4t van celebrar la castanyada juntament amb els altres cursos al Pla de Rubió!

 

Molts d'ells es van animar a fer la ruta llarga i… que valents!!!  Vam poder gaudir de les vistes des del cim.

 

Quan vam arribar al Pla els nens i nenes van dinar i jugar durant l'estona lliure on vam finalitzar la sortida menjant castanyes tots plegats. 

 

 

BENVINGUDA ‘19

Setembre 15th, 2019 by formigues

 

 

 

 

Comencem el curs 2019/20 amb il·lusió i entusiasme!

 

Amb ganes d’explicar-nos les vacances i de posar-nos al dia de les experiències viscudes al llarg de l’estiu!

 

 Els primers dies de setembre arribem carregats de nous projectes per a nosaltres i de moltes ganes d’aprendre.

 

Iniciem 4t i finalitzarem el cicle mitjà, tot un repte per endavant!

 


 

 

 

 

————– CURS 2018-2019 ————–

Setembre 1st, 2019 by formigues

THEATRE IN ENGLISH - TOM SAWYER -

Maig 10th, 2019 by formigues

 

 

Thomas Sawyer is the title character of the Mark Twain novel The Adventures of Tom Sawyer (1876). He appears in three other novels by Twain: Adventures of Huckleberry Finn (1884), Tom Sawyer Abroad (1894), and Tom Sawyer, Detective (1896). This is a well-known and famous novel of the literature. This last term our students could enjoy an adapted theatre play in English. That activity was involved in the curricular speaking and writing school project. A fun experience and a  great learning!

 

Thomas Sawyer és el personatge principal de la novel·la de Mark Twain Les aventures de Tom Sawyer (1876). Apareix a altres tres novel·les de Twain: Adventures of Huckleberry Finn (1884), Tom Sawyer Abroad (1894) i Tom Sawyer, Detectiu (1896). Es tracta d’una coneguda i famosa novel·la de la literatura. Aquest últim trimestre vam poder gaudir d’una obra de teatre adaptada en anglès. Aquesta activitat formava part del projecte d’expressió oral i escrita curricular del centre. Una experiència divertida i un gran aprenentatge!

 

 

 

Dia Mundial de la Poesia’ 19 “Paraules al carrer”

Maig 3rd, 2019 by formigues

 

El passat 21 de març es va realitzar una activitat cultural molt interessant. Diverses escoles de primària d'Igualada, van participar a una iniciativa anomenada "Paraules al carrer". Els alumnes de cicle mitjà del Col.legi Jesús Maria van participar.

Van recitar poesia a la plaça de Cal Font, escoltats pels alumnes dels altres centres i tota la gent adulta que s'hi va apropar. A més, els nens i nenes es van passejar pels llocs més concorreguts de la ciutat per tal de recitar espontàniament a la gent que passava, provocant reaccions amables dels vianants.

 

Una iniciativa que va promoure el gust per un estil literari als nostres alumnes. Un estil que els va fer desenvolupar la seva creativitat per tal de crear obres literàries meravellosas.