El bloc de la classe de quart

LLEGIM CONTES … sols, acompanyats, amb els padrins!

 
Per engrescar els infants vers la lectura cal començar com més aviat millor. No cal esperar que siguin capaços de desxifrar el codi escrit, ja que hi ha molts altres motius pels quals els infants poden trobar plaer en els llibres.

 
El principal objectiu en l'etapa d'Educació Infantil, és que els nens i nenes entrin en contacte amb el món del llibre i amb la lectura ben aviat i que, en aquestes experiències, es diverteixin, desenvolupin la imaginació i es desvetlli el seu interès per informar-se.
 
 
Si els nens i les nenes estimen els llibres serà més senzill aconseguir que assoleixin, en el futur, un bon hàbit lector.

undefined

 

En l’acte de llegir o escoltar la narració d’un llibre, hi ha un component emocional indiscutible. Les estones en què pares i fills, mestres i alumnes comparteixen una narració, solen ser molt especials i enforteixen els vincles. A més a més, els llibres ajuden als infants a créixer.

 

 

Segons G. Wells: “S’ha comprovat que els infants als qui els han llegit i explicat més contes de petits, tenen el doble de possibilitats de ser bons lectors i fins i tot aprenen a llegir abans”.

 

undefined   

     

 

A la nostre classe tenim llibres per mirar, per explicar, per somiar….. TOTS JUNTS anem descobrint allò que ens expliquen les seves pàgines i JA ELS COMENCEM A LLEGIR!

 

Cliqueu la càmera per veure amb quina il·lusió ho fem… 

Leave a Reply