Promoció 2013-2014

VIL·LA ROMANA de l’Espelt

 

Molts de nosaltres no ho sabíem però … molt a prop d'Igualada hi ha una de les vil·les romanes més ben conservades de Catalunya. Això és el que vam descobrir el passat dimarts dia 23 d'octubre tots els alumnes de 5è i 6è de l'escola.

 

Ens van explicar què era una vil·la romana i en quin moment de la nostra història es van construir. Ens van donar un planell i observant les restes que teniem al davant van anar identificant totes i cadascuna de les dependències que la formaven. Vam poder comprovar que a més de la casa dels amos també hi havia les habitacions dels esclaus, el pati, la ferreria, la fusteria, el graner,  …  També ens ensenyaren unes restes arqueològiques que s'havien trobat en aquest jaciment romà: ceràmiques, un tros de mosaic, …. 

 

Aquesta visita ens ha servit per ampliar els continguts d'història treballats a classe i conèixer una mica més el nostre patrimoni cultural.

 

Voleu veure les fotos? Entreu a l'àlbum.

 

Leave a Reply