Promoció 2013-2014

GIMCANA de l’Escola Anoia

 

Com cada any, l'Escola Anoia organitza una Gimcana en la qual participen els alumnes de Cicle Suprior de les escoles de l'Ateneu, Mowgli i Jesús-Maria d'Igualada. Aquesta es fa juntament amb els alumnes de 1r i 3r d'ESO del centre organitzador. La dinàmica de l'activitat es fa en petits grups en els quals s'hi troben barrejats els nens i nenes de Cicle Superior, un nen de 1r que fa de capità i un nen de 3r que és el monitor.

 

L'objectiu d'aquesta gmimcana és que els nens de les diferents escoles participants es vagin coneixent ja que possiblement seran companys quan facin secundària.

 

Al llarg de la gimcana van gaudir de diferents jocs com el mate, el rugbi-tac, el bàsquet, ping-pong, voleibol, … i van passar un matí molt divertit.

 

 

 

Comments are closed.