Promoció 2019-2020

COMENCEM UN NOU TRIMESTRE D’UNA FORMA ESPECIAL

Durant el període del confinament, l’escola ha seguit treballant i els nens han pogut seguir aprenent i gaudint de l’aprenentatge. Els mestres hem tractat d’oferir tasques adequades a cada etapa educativa. L’objectiu que ens vam plantejar era suggerir activitats a través de la plataforma Classroom que contribueixen al desenvolupament de l’autonomia personal i són significatives per a l’aprenentatge.
 
Els alumnes segueixen fent classe via telemàtica. A més a més, els alumnes que no  disposaven de connectivitat, ara ja disposen de dispositius per connectar-se. 
Realment aquests dies ens adonem que estem descobrint i explorant nous àmbits familiars, des de receptes, jocs de matemàtiques, moments per r eflexionar, d’esbarjo, lectura… I també és un moment molt oportú per a poder practicar i introduir-nos en l’àmbit musical, escènic i de moviment. Les activitats han estat molt diverses i els alumnes s'estan esforçant molt des de casa! 
 
 
 
 
 

Leave a Reply