Promoció 2019-2020

XERRADA SOBRE L’ESO A L’ESCOLA ANOIA

 

 Ara que ja estem als voltants del tercer trimestre és de costum els alumnes de sisè anem a l'escola Anoia i l'Eva ens explica diferents aspectes sobre l'ESO.

Va començar explicant-nos què era l'ESO, les optatives que cada trimestre podies escollir, les possibilitats de canviar-te, el què durava cadascuna, etc. També vam comentar l'horari d'entrada i de sortida, com funcionava. Al cap d'una estona d'estar fent conversa, van venir uns exalumnes de l'escola que ara fan primer i ens van resoldre alguns dubtes sobretot sobre optatives, els projectes com ara el treball de síntesis, ens van explicar també que s'agrupen amb alumnes d'altres cursos, que es fan moltes presentacions i treballs de recerca.

Després van explicar-nos les normes i com funcionaven. Finalment, vam estar parlant d'algunes de les excursions que normalment realitzen i de les convivències i sortides de final de curs del llarg de l'ESO. Vam sortir ben motivats! La trobada va ser molt profitosa.

 

 

 

Més fotografies aquí!

 

Leave a Reply