Promoció 2019-2020

CELEBREM EL DIJOUS LLARDER!

 

 

 La setmana del 17 de febrer a l’escola vam obeir les ordres del Rei Carnestoltes. Així doncs, de dilluns fins divendres, vam dur diferents complements cridaners i disfresses divertides.

A més a més, aquell mateix dijous vam fer una desfilada pel barri tota l’escola disfressada de bandera olímpica ja que el nostre projecte anual de centre aquest any anava relacionat amb la temàtica dels jocs olímpics. Va ser una desfilada molt engrescadora ja que cantàvem i ballàvem pels carrers. De ben segur que no ho oblidarem mai!

Per acabar d’arrodonir la setmana, el divendres vam anar a l’esplanada que hi ha davant la masia Aubareda al terme de Sant Martí de Tous a celebrar el Dijous Llarder. Al matí vam anar a fer una excursió a la Fou juntament amb els alumnes de Cicle Mitjà i Superior. Després vam fer un pica-pica amb tots els companys de la classe, vam dinar i a la tarda tothom va jugar al què va voler. Ens va fer un dia esplèndid i per tant, vam gaudir moltíssim d’aquesta excursió! 

 

 

 

Més fotografies aquí!

Leave a Reply