Promoció 2019-2020

AUDICIÓ EL QUARTET DE CORDA I EL QUINTET DE VENT!

 

El dimecres dia 26 de febrer vam anar tot sisè a l'Ateneu d'Igualada a veure un concert de diferents instruments de corda. Ens van mostrar els instruments com sonaven, van interpretar-nos les peces: un violí, una viola, un violoncel i un contrabaix. Al cap d’uns quants dies vam tornar a assitir a una altra audició. Aquesta però, la protagonitzava un quintet de vent format per un fagot, un clarinet, una trompa, una flauta travessera i un oboè.

Els músics van interpretar-nos diferents peces amb els diferents instruments i després una mena de joc per endevinar quins instruments eren. També hi havien diversos col.legis, ens ho vam passar molt bé. Sobretot al final del concert, ja que ens van interpretar cançons molt alegres i boniques.

 

Leave a Reply