El bloc de la classe de sisè

Ja som a quart!

 

Ha passat tot un estiu i sense adonar-nos-en ja hem tornat a l’escola. Els nervis del primer dia no ens havien deixat dormir bé però, tot i això, hem vingut a l’escola amb molta energia i il·lusió.

 

Retrobar-nos amb els amics, posar cara als nous mestres, veure els canvis que hi ha enguany a l’escola… eren alguns dels nostres neguits. Però tot ha quedat enrere en el moment que hem tornat a creuar la porta de la nostre escola. Tot han estat rialles i bon humor.

 

Aquest any un gran vaixell de paper ens ha donat la benvinguda. Els nostres mestres ens han explicat, mitjançant un poema, la nostre ruta, el nostre destí i com que no volem quedar-nos a la deriva, treballarem tots plegats durant tot el curs. Endavant, timbalers!

 

 

Feu clic a la càmera per veure més fotografies.

Comments are closed.