El bloc de la classe de sisè

Fem escultures amb fang i ampliem vocabulari anglès…

 

Com que hem estat aprenent coses sobre els pingüins… n'hem modelat un amb fang!

 

Primer vam començar modelant la plastilina per tal d’aprendre els passos a seguir si volíem un bon resultat. A continuació, vam repetir el procés però amb el fang i, de mica en mica, anàvem donant-li forma: the wings (ales), the body (cos), the beak (bec)… Tot i el bon resultat, cal dir que no va ser gens fàcil!

 

 

Mentre els pingüins s’anaven assecant, vam anar portant pedres a l’escola, les quals farien de suport per la nostra figura. Aquestes les vam pintar de color white (blanc) i en vam fer de totes les mides, big and small (grans i petites)!

 

 

Si voleu veure el procés i el resultat final, feu un cop d’ull a les fotografies!

 

Have a look!!

 

Leave a Reply