El bloc de la classe de sisè

Cultivem la CREATIVITAT…

 

El cultiu de la creativitat és necessari en un món canviant com el d'avui, en el qual cal estar preparat per afrontar noves situacions.

 

Per això, a l'escola intentem potenciar la creativitat innata que tenen els infants i realitzem activitats diverses per  tal de cultivar-la i millorar-la. Ho fem en el dia a dia, quan fem matemàtiques, llenguatge, ed. física, música, ciències, plàstica… etc.

 

No n'hi ha prou en deixar que l'alumne s'expressi lliurement. Cal aplicar estratègies, utilitzar mètodes, plantejar situacions i donar propostes i eines.

 

Aquest curs hem fet un treball en grup on, després de treballar les formes geomètriques, el color, les línies, etc. … cada alumne ha dibuixat i pintat sobre un suport de suro una forma a partir d'uns suggeriments i de la seva pròpia creativitat.

 

Ha quedat un quadre molt alegre i bonic. Som uns artistes!! 

 

 

Leave a Reply