Promoció 2016-2017

NADAL A LA CLASSE DE 4t

 

  

 

Nadal a la classe de 4t.

 

Durant l'última setmana abans de les vacances de Nadal, tots els alumnes de la classe de 4t, hem col·laborat guarnint l’escola i hem realitzat els treballs nadalencs per a les nostres famílies, com és el cas de la postal de Nadal amb el poema escollit i el treball manual.

 

Val a dir, que és una setmana de molta feina, però al mateix temps és molt gratificant, perquè l’escola fa molt de goig i a nosaltres ens agrada molt que els pares quan vénen a visitar la nostra classe el dia de les cantades, vegin la feina que hem fet tots plegats per tenir l’escola ben bonica i ben nadalenca.

 

 

 

Aquí teniu la fotografia de l'àlbum, la postal de Nadal i el mòbil com a treball manual d'aquest curs. 

 

 

La classe ben guarnida per rebre als pares i familiars. 

Comments are closed.