Promoció 2016-2017

MENJAR SA

 

 

Durant aquest primer més d'escola hem estat treballant, en l'àrea de coneixement del medi natural, l'esquelet, els músculs i l'alimentació.

 

Hem parlat molt dels aliments i del que cadascun d'ells ens aporta, de la seva participació en el bon funcionament de l'organisme i de la seva importància per tal de gaudir d'un bon estat de salut. Per això, tots els alumnes hem fet de " cuiners " i hem pensat esmorzars, dinars, berenars i sopars saludables tenint molt present la piràmide dels aliments.

 

Una vegada fets els menús vam analitzar tots aliments i  begudes que ingeríem en un dia. Tot seguit, vam poder fer un llistat de quins eren els veritables aliments i quins eren aquells que en podíem prescindir i consumir en determinades ocasions.

 

El resultat va ser un exercici molt enriquidor que esperem ens hagi servit per canviar algun dels nostres hàbits alimentaris i així, millorar la salut i el benestar del nostre organisme.

Comments are closed.