El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2019. Grup dels grans

 
Com cada any quan s'acaba el curs escolar, arriba l'ESCOLA D'ESTIU al Jesús-Maria! 
 
Aquest any hem començat el 25 de juny i fins al 19 de juliol hem estat gaudint d'un munt d'activitats molt diverses durant tot el dia. 
 
Cada setmana anàvem, com ja és habitual, a diferents piscines de la comarca (La Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous o Copons) on passàvem el dia tot remullant-nos a l'aigua i compartint molts moments de jocs i converses tots plegats.  
 
 
A més a més dels dies de piscina, també hem gaudit d'activitats d'escalada a l'Ingravita. Excursions a peu fins al parc Central on, un cop allà hem fet diferents jocs d'aigua per tornar ben fresquets cap a l'escola. També hem fet sortides amb bicicleta fins al bosquet de darrere el camp atlètic i, aprofitant el bosc i l'ombra que teníem, hem gaudit també d'alguns jocs cooperatius.
 
 
 
Però els dies que ens hem quedat a l'escola no hem estat pas de braços plegats tampoc! Hem fet tallers de cuina, hem fet tarda de cine, hem fet jocs cooperatius, hem fet actuacions musicals, hem fet tatoos de henna, hem fet jocs d'aigua, hem pintat samarretes… I el moment estrella de l'escola d'estiu, hem gaudit de l'acampada, on hem dormit tots junts (des de P5 fins a 6è) fent un vivac a l'Escola Anoia. 
 
 
 
Però sobretot, sobretot, hem fet molta cohesió entre tots i totes i ens ho hem passat molt bé.
Molt bon estiu a tothom! 
 
 
 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.