El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2019. Grup dels petits

 

 

Ja ha començat l'escola d’estiu!!

 

Durant tots aquests dies hem fet moltes activitats diverses! El que més ens ha agradat ha sigut jugar a l'aigua al pati i banyar-nos a la piscina de l'escola!! Ha fet molta calor aquesta setmana i això, a més de divertir-nos, ens ha ajudat a estar més fresquets!! 

 

 

L'activitat sorpresa de la setmana va ser fer pasta màgica!! Vam descobrir que és líquida però quan ens la posem a les mans es solidifica. Quan tornem a deixar-la anar torna a ser líquida! També la vam tenyir de colors amb colorant alimentari! Ens va agradar molt!

 

 

Hem experimentat amb boles de gel! Vam observar que al principi eren petites, després els hi vam posar aigua, i es van tornar gegants! Ara ens ho passem molt bé jugant amb elles!

 

També hem fet el mural de l’entrada! El fons el vam fer pintant amb els dits i entre tots i totes vam escriure allò que més ens agrada fer a l’estiu!

 

 

Vam decidir que volíem ser turistes!! Mentre parlàvem de les coses que ens agradava fer a l’estiu, una nena ens va explicar que aquestes vacances marxaria a Galícia! Així vam descobrir que els turistes són persones que viatgen per conèixer altres llocs del món! Així que nosaltres, també volem ser turistes!!

 

El dilluns vam rebre una carta de la Mawamba, una nena de la tribu Massai que viu a Kènia, Àfrica. Ens va explicar com era la seva tribu i ens va convidar a conèixer-los! Ens va agradar molt i vam decidir aprendre i descobrir la tribu Massai!

 

Vam observar la bola del món, vam observar on vivíem nosaltres i on vivia la Mawamba! També vam fer la nostra bola del món amb plastilina!

 

Després vam descobrir com vesteixen els massais, vam observar diferents quadres massais i vam fer el nostre!!

 

Una altra de les activitats sorpresa que hem fet ha estat pintar amb bombolles de sabó! Ens ho hem passat molt i molt bé!

 

 

 

També vam fer experimentació amb bicarbonat i vinagre amb colorant! És espectacular la reacció que fa en ajuntar-se!! Us convidem a que ho proveu a casa!!

 

Hem vist com fan les cases els Massais! Són nòmades i fan les cases de fang i elements de la natura! Així que nosaltres hem fet la nostra casa Massai! Hem pintat les parets amb xocolata i al sostre hem enganxat palla!

 

El dimecres va ser activitat sorpresa i vam fer una activitat conjunta tota l’escola i vam esprémer taronges per fer-nos un gelat!!

 

 

 

La descoberta de la setmana ha sigut jugar amb sorra i petxines! Ens ho hem passat genial!

 

I ja s’ha acabat l’escola d’estiu i per celebrar-ho hem fet moltes coses; ens hem disfressat de Massais!! Hem ballat les seves danses !! Després hem esmorzat croissants, hem ballat al pati i després ens hem menjat els gelats que vam fer nosaltres!!

 

Molt bon estiu a tothom!!!!

 

 

 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.