El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2018. Grup dels grans

 

SETMANA 1

 

Per fi ha començat l'escola d'estiu!!!

 

Aquesta primera setmana hem estrenat piscines i hem passat tot un matí a Ingravita escalant. Hem fet un taller de basquet bit, jocs i gimcanes de ritme que ens han ensenyat que tots i totes tenim el ritme dins el cor! També hem començat a dissenyar una estructura de cúpula i hem après una nova tècnica per fer samarretes!  

 

A més a més… S'està començant a coure un videoclip de l'Escola d'Estiu 2018! 

 

Ja tenim ganes d'una segona setmana!

 

 

 

SETMANA 2

 

Al llarg de la segona setmana de l’escola d’estiu, els nens i nenes de 5 a 12 anys, hem fet pinya realitzant un munt d’activitats amb grup!

 

Una d’aquestes activitats ha estat una cursa d’orientació pel Parc Fluvial. També hem fet un taller de fruita, samarretes amb estampacions ben originals i jocs amb bicicleta, entre d’altres, tot compartint cançons i moltes emocions. I, com no hi pot faltar, a la piscina ben fresquets! Aquesta setmana hem anat a la piscina de Sant Martí de Tous i a la Pobla de Claramunt.

 

 

SETMANA 3

 

Hem començat la tercera setmana carregada de noves sorpreses que ens ho han fet passar d’allò més bé! Hem realitzat tota mena de jocs cooperatius!

 

Hem participat a les activitats de l’European Ballon Festival construint dues cúpules, on hem après que tots i totes som importants en un grup i que cadascú sempre hi aporta el seu granet!

 

També hem fet vídeos amb efectes visuals i màgia! Amb les visites a les diverses piscines ens hem tret la calor de l'estiu, tot preparant balls amb grups.

 

Finalment, hem anat a escalar a l’Ingravita i ja tenim quasi a punt el videoclip de l’Escola d’Estiu 2018!!!

 

 

SETMANA 4

 

L'Escola d'Estiu ha finalitzat i per alguns ha significat el final d'una etapa a l'escola ja que el curs vinent inicien l'etapa de secundària.

 

La quarta i última setmana ha estat molt divertida i intensa. Hem fet experiments i un taller de fang, jocs en equip i hem aprofitat els últims dies de piscina!!!

 

També hem acabat el videoclip de l'Escola d'Estiu 2018. A més, la cirereta del pastís de l'últim dia  que tots estàvem esperant… el tradicional sopar amb pizzes fetes per nosaltres mateixos a la pastisseria Òscar i passar la nit a l'Escola Anoia fent una gran acampada al pati! Una nit plena de música, balls i xerinola, poques hores de son i moments per no oblidar! 

 

 

 

Ja esperem tornar-hi l'any vinent!!! Molt bones vacances per tothom!!!

 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.