El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2018. Grup dels petits

 

SETMANA 1

 

Els més petits de l'escola (3 i 4 anys) gaudim de les activitats de l'escola d'estiu. Durant la primera setmana hem realitzat diversos tallers entorn al centre d'interès del FONS MARÍ. Hem fet un bonic mural amb animals del mar que hem penjat al vestíbul de l'escola i hem aprofundit en aquesta temàtica a través de diversos contes i cançons, algunes d'elles en anglès. També hem creat un peixet fent manualitats que ens hem endut cap a casa.

 

I entre tallers, racons i activitats diverses, cada matí i cada tarda fem jocs d'aigua i ens remullem a la piscina de l'escola per quedar-nos ben fresquets i fer passar la calor.

 

 

 

SETMANA 2

 

La segona setmana de l’escola d’estiu, els més petits (3 i 4 anys) també hem fet pinya! Hem fet diversos jocs cooperatius amb els quals hem compartit rialles i bons moments amb els companys i companyes. Com que treballem el fons marí, aquesta setmana hem fet un cranc i una balena molt divertits reutilitzant diferents materials, concretament plats de paper i oueres.

 

També hem fet un taller d’estampació amb fruita i jocs d’aigua. I, com sempre, matí i tarda, ens banyem a la piscina de l’escola i quedem ben refrescats.

 

 

 

SETMANA 3

 

Vam començar la tercera setmana de l’Escola d’Estiu experimentant amb fang. Vam modelar-lo per fer diferents formes amb l’objectiu de fer un peixet ben original. Un cop fet, vam deixar assecar el fang i seguidament el vam pintar.

 

Entre remullada i remullada a la piscina de l’escola hem cantat, ballat i tocat diferents instruments i, juntament amb els companys i companyes de la classe de P2, les Formigues, vam elaborar un gelat de iogurt i fruites de temporada amb gotets individuals i els vam posar a congelar.

 

El dia següent ens els vam menjar tots junts, ja que, entre tots, també n’havíem preparat per als nens i nenes de la classe de P1, les Tortugues! Mmmmm…. eren boníssims!!!”

 

 

SETMANA 4

 

La quarta i última setmana de l'escola d'estiu, els nens i nenes de 3 i 4 anys ens ho hem passat d'allò més bé!!! Entre remullada i remullada a la piscina de l'escola, hem fet un circuit d'habilitats, danses i cançons amb anglès relacionades amb el fons marí, un taller relacionat amb el nostre animal preferit dibuixant i muntant un puzzle, i un taller d'experimentació amb glaçons i pintura. També hem fet una brotxeta de fruita amb xocolata! Mmmmm…. boníssima!!!

 

L'últim dia, per fer el comiat, vam fer jocs d'aigua, vam estar ballant i jugant amb globus al pati i vam emportar-nos un quadre de record molt original de l'escola d'estiu fet per tots nosaltres.

 

Desitgem que tingueu unes molt bones vacances!!

 


 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.