El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2017. Grup dels petits

 

Aquest mes de juliol a l’escola, com cada any, hem realitzat l’ESCOLA D’ESTIU. Aquesta no ha estat una edició qualsevol si no que s’ha correspost amb la 25a edició de l’escola d’estiu, coincidint així amb el curs del 75è aniversari de la fundació de l’escola. A més a més, ha estat una ESCOLA D’ESTIU amb moltes innovacions en el programa d’activitats respecte els anys anteriors. I un any més, ha estat un èxit de participació, més de 100 nens i nenes hi han participat repartits al llarg de les 4 setmanes que ha durat l’activitat.

 

La piscina i les activitats relacionades amb l’aigua no hi podien faltar, els grans visitant diferents piscines municipals de la comarca (La Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous i Copons) i els petits a la piscina de l’escola.

 

 

Moltes i molt diverses han estat les activitats que han realitzat, tant petits com grans, les 4 setmanes de l’escola d’estiu.

 

Els més petits de l’escola (3 i 4 anys) han realitzat: Piscina i jocs d’aigua, tallers de descoberta i experimentació amb boletes de gelatina, amb sal, arròs i pasta de sal, han fet d’artistes utilitzant diferents tècniques: pintura i globus, glaçons de colors, aquarel·les, bombolles de sabó de colors, etc.,… i un munt d’activitats més.

 

A continuació us en deixem una petita mostra que podreu ampliar més avall clicant damunt la càmera.

 

 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.