El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2016. Grup dels grans

 

Com cada any, quan acaba el curs, al mes de juliol a l’escola, fem l’ESCOLA D’ESTIU. Tot un seguit d’activitats lúdiques i esportives completen les hores dels alumnes que hi participen des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda, enguany, amb una gran èxit de participació de més de 100 nens i nenes repartits entre les quatre setmanes que ha durat l’activitat.

 

L’aigua, com és habitual, no hi pot faltar. Els petits, a la piscina de l’escola i els alumnes de Primària seguint les piscines municipals de la comarca (La Pobla de Claramunt, Sant Martí de Tous i Copons).

 

 

A més de les activitats que inclouen l’aigua, els nens i nenes realitzen tota mena d’activitats esportives com tennis a les pistes de la Pobla tot anant-hi amb tren, escalada a l’Ingravita i jocs diversos a l’Escola Anoia.

 

 
 
 

També realitzen treballs manuals a partir de tota mena de tallers i un munt d’activitats lúdiques més, al mateix temps que dediquen una estoneta diària a fer els deures d’estiu.

 

 

Per tal de cloure les activitats de l’Escola d’Estiu d’enguany, els nens i nenes del grup dels grans, han anat a la Pastisseria Òscar per tal de preparar-se unes pizzes delicioses pel sopar de l’última nit que acompanya la tradicional acampada i que tots esperen amb tantes i tantes ganes.

 

 

 

 No us perdeu l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats…

Comments are closed.