El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2016. Grup dels petits

 

Els més petits de l’escola també han participat a l’ESCOLA D’ESTIU d’enguany i també han fet un munt d’activitats lúdiques diverses!!!…

 

Han fet diversos treballs manuals: Primerament, entre tots, han confeccionat el mural d’estiu del vestíbul de l’escola, corresponent a un fons marí ple d’animals del mar. Per acompanyar-lo cada un ha fet una peixera molt divertida feta amb un plat de cartró, pintures i llegums.

 

 

Diversos dibuixos utilitzant diferents tècniques artístiques.

 

 

Un autoretrat amb plastilina, pintures i cartró reciclat.

 

 

També van fer unes brotxetes amb diferents fruites que sucades amb una mica de xocolata desfeta eren boníssimes!!…

 

 

Totes aquestes activitats i d'altres que podeu veure a l'àlbum de fotografies, les han fet mentre dia a dia han anat treballant amb el quadernet d'estiu i s’han anat remullant a la piscina de l'escola per fer passar la calor d’aquest mes de juliol…

 

 

Finalment, els més petits, també han realitzat una activitat especial per acomiadar-se de l’escola d’estiu. Han anat a la Pastisseria Òscar a preparar unes pastes dolces que es cruspeixen l’últim dia per esmorzar i, després del bany i els jocs d’aigua a la piscina, un gelat ben bo per apaivagar la calor.

 

 

i….. després del gelat, ha arribat l'hora de marxar i ens hem dit…

MOLT BONES VACANCES!!!

 

 

Cliqueu la càmera per veure les fotografies de les diferents activitats.

Comments are closed.