El bloc de l’escola d’estiu

ESCOLA D’ESTIU 2015. Grup dels grans

 

Com cada any, quan acaba el curs, a l’escola fem “ESCOLA D’ESTIU”.

 

També com cada any, un farcit d’activitats lúdiques omplen les hores dels alumnes que hi participen des de les 9 del matí fins les 6 de la tarda. L’aigua és omnipresent com s’escau. Els petits, a la piscina de l’escola i els alumnes de Primària seguint les piscines de la comarca. Aquest any les piscines dels municipis de La Pobla de Claramunt (que ja és un clàssic per nosaltres) i les de Sant Martí de Tous i Copons han servit per ajudar als nostres alumnes a apaivagar les calors i les altíssimes temperatures que hem tingut… SORT DE L’AIGUA!!!  diuen tots,- i la veritat és que tenen raó-

 

 

Però, a més de les piscines i l'aigua, els nens i nenes han fet un munt d'activitats lúdiques i esportives diverses, mentre han anat treballant una mica cada dia tot fent els deures d'estiu. Aquí en teniu una mostra:

 

Escalada a l'Ingravita…

 

 

 

Tennis a la Pobla, tot anant-hi amb tren…

 

 

Activitats esportives diverses a l'Escola Anoia: hoquei, amb patinet, utilitzant material reciclat, zumba amb la Rocío (la mama de la Gemma i la Carla)…

 

 

Treballs manuals: confecció de mocadors, de bitlles catalanes,…

 

 
 
 

 

Activitats lúdiques diverses: jocs de taula, jocs amb l'ordinador, ping pong, jocs d'aigua, gimcana, cinema amb català i amb anglès,…

 

 

 

I també varen preparar un sopar per acomiadar l'escola d'estiu: hamburguesa amb patates, per llepar-se’n els dits!!  Si si, ho varen preparar tot els nens i nenes!!  Va venir l'Òscar de la pastisseria i els va ensenyar a fer les hamburgueses, tot pesant la carn i emmotllant-la, i a pelar i tallar les patates. Tots varen treballar de valent.

 

 
 
 

 

Finalment, va arribar l'últim dia. Amb la motxilla carregada amb la màrfega i el sac de dormir, els alumnes van anar a l'Escola Anoia per fer la tradicional acampada al pati de l'escola i per gaudir del sopar que tant havien estat preparant.

 

 

Les panxes varen començar a sonar i tots a sopar!!!

 

 
 
 
 

i després, una mica de ball…

 

 

L'endemà al matí, misteriosament, tots tenien molta son…

 

 

Enguany més de 80 alumnes han participat en les activitats proposades durant les 5 setmanes que ha durat l’escola d’estiu. Tot un èxit de participació…. I el dia 24 de juliol.. VACANCES PER A TOTHOM!!! Que us siguin molt profitoses… DESCANSEU!!!

 

 No deixeu de veure l'àlbum amb les fotografies de les diferents activitats clicant damunt la càmera.

Comments are closed.