Promoció 2014-2015

ELS NOSTRES CIRCUITS ELÈCTRICS

 

En motiu del projecte interdisciplinari i des de l’assignatura de Coneixement del Medi Natural, els alumnes de la classe de 6è, hem construït un circuit elèctric treballant individualment, amb parelles o en grups de 3 persones.

 

 
 

La professora ens va donar un guió on s’indicaven els requisits necessaris per poder fer i presentar el circuit, així com informació diversa de com fer-lo. Per altra banda, acompanyant el circuit, havíem de realitzar una presentació mitjançant un Power Point o el muntatge d’un vídeo amb Movie Maker, on s’hi expliqués el procés realitzat amb imatges que el documentessin, així com els problemes amb els què ens vam trobar i les solucions que hi vam aplicar i, finalment, exposar la conclusió i opinió personal del treball realitzat.

 

Vam disposar de força temps per poder complir amb els terminis i realitzar el treball correctament sense presses, de tal manera que la primera setmana, vam realitzar un esquema previ del circuit que volíem construir, així com una llista del material que necessitaríem.

 

 

Un cop fet, revisat i perfeccionat l’esquema previ, per Setmana Santa vàrem començar a construir els nostres circuits i vàrem disposar de dues setmanes més per acabar de fer els retocs finals que consideréssim pertinents.

 

Així doncs, el dia 18 de maig, vam dur els circuits elèctrics finalitzats a l’escola on, a partir dels quals, vàrem muntar una exposició a la biblioteca perquè els poguessin veure tots els nens i nenes de l’escola. Quan la vam tenir muntada, vàrem elaborar un cronograma per tal que els diferents cursos poguessin fer la visita a l’exposició i ens vam repartir els dies entre tots per ensenyar i explicar els nostres circuits als diferents cursos que la visitaven.

 

Finalment, vàrem fer les exposicions orals explicat els nostres circuits i a partir de l’observació del circuit i de l’explicació de l’autor o autors, ens vàrem autoavaluar, amb la supervisió de la professora, obtenint uns resultats finals de molt alt nivell.

 

 

 

Estem molt contents de la feina feta i dels resultats obtinguts!

 

Èlia, Aina, Zouhair i Jesús

 

 

El fet de treballar amb aquesta metodologia emmarcada dins del projecte interdisciplinari, la realització d’aquest circuit, ha implicat el desenvolupament del tractament de la informació i la competència digital, la competència lingüística, la matemàtica, la social i ciutadana, així com l’autonomia i iniciativa personal i aprendre a aprendre, a més, lògicament del coneixement i interacció amb el món físic. Ha estat un treball que ha implicat la intervenció des de diferents assignatures com, Coneixement del Medi Natural, Informàtica i Llengua Catalana.

 

En nom dels professors volem felicitar-vos per la feina realitzada, que no ha estat poca ni fàcil, i en nom dels professors i els alumnes de la classe, també volem agrair a les famílies i persones pròximes que han dedicat part del seu temps a col·laborar en la construcció dels circuits.

 

Aquí us deixem un bon recull de les fotografies de totes les activitats que s’han realitzat entorn als circuits, així com els propis treballs i els autors dels mateixos. Esperem que gaudiu veient-les ja que aquest treball, tot i que ens ha agradat molt i n’hem après moltes coses, ens ha suposat un esforç i una dedicació molt important.

 

Mireu, mireu…

 

L’escola i els professors, aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar els nostres millors desitjos en la nova etapa que iniciareu el curs vinent. Molta sort a tots!!!

 

3 Responses to “ELS NOSTRES CIRCUITS ELÈCTRICS”

 1. Promoci Says:

  Proxies For Twitter…

  I found a great……

 2. Promoci Says:

  Shared Proxies…

  I found a great……

 3. 1trustee Says:

  3demerit…

Leave a Reply