Promoció 2014-2015

EL JOC DE CIÈNCIES NATURALS

 

Els alumnes de 6è, des de l'àrea de Medi Natural, hem creat el joc de Ciències Naturals. Consisteix en esbrinar un seguit de preguntes que hi ha en unes targetes que hem fabricat, sobre temes que hem treballat durant el primer trimestre: L’univers, el sistema solar, la geosfera i les roques. Aquestes preguntes es divideixen en 4 tipus: Veritat o fals, ordena, endevina i explica’t.

 

Es juga amb: 

 

·          Un dau

·          Dos o més grups de jugadors

·          Un presentador (opcional)

·          Les targetes amb les preguntes

·          La targeta de les normes de joc

·          I moltes ganes d’aprendre i passar-s’ho bé…

 
 

Com s’hi juga?:

 

1. Un grup tira el dau i li tocarà un nombre entre 1 i 6.

2. Segons el nombre que toqui i segons el què indiqui la targeta de les normes de joc, el presentador o l’equip que no hagi tirat el dau, llegeix un tipus de pregunta.

3. L’equip ha d’intentar esbrinar la pregunta, si falla li toca al següent equip, però si l’encerta continua tirant el dau fins a un màxim de 3 vegades seguides, llavors passa el torn a l’equip següent.

4. Quan esbrines una pregunta, l’equip s’emporta 1 punt, excepte en el cas que toqui el tipus de pregunta “explica’t”, que val 2 punts o un torn més extra (es decideix entre tots els equips participants abans de començar a jugar).

 
 
Si podem, farem més targetes a partir dels temes que anem fent.
  
  Valentina, Irina, Yeneva, Thalia i Xènia
 
 
Cliqueu la càmera per veure més fotografies
 

Leave a Reply