Promoció 2014-2015

PROJECTES: INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

 

Aquest curs l'alumnat del centre participa en un projecte anual sobre la intel·ligència emocional amb l'objectiu d’afavorir la formació integral de les persones, des de l’aprendre a conèixer, a fer, a ser i a conviure.

 

El coneixement emocional que posseïm de nosaltres mateixos i dels que ens envolten, és important per conviure junts i aprendre a relacionar-nos amb èxit.

 

En el món en el qual vivim, es fa necessari educar ciutadans capaços de ser i conviure i no únicament d’adquirir sabers conceptuals.

L’alumnat de 6è ha iniciat el projecte amb una activitat que ens permet emfatitzar els aspectes positius dels companys/es d’aula. D’aquesta manera, cada alumne/a ha comptat amb un estrella de sis puntes on sis companys/es els han escrit adjectius expressant què els agradava d’aquella persona.

 

L’activitat ha resultat constructiva i ha posat en evidència que som persones amb molt bones qualitats. També ha esdevingut útil perquè els alumnes prenguessin consciència de com els veuen els altres i què en valoren més.

 

 Entre tots hem realitzat un bon pas endavant.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply