Promoció 2014-2015

PRINCEPS, PRINCESES I CAVALLERS

A petició d'una bona colla de nens i nenes de la classe, aquest últim trimestre ens hem endinsant en un nou tema i en un nou món: el de les Princeses i els Princeps!

 

Hi ha molts i molts contes on els protagonistes són prínceps i princeses i com que cada dia n'expliquem un, ara ja en sabem un munt!.

 

Parlem de l'Edat Mitjana: d'on vivien i com vivien, també dels seus oficis, de quins transports utilitzaven, del perquè feien les guerres, … i dels seus vestits. Això si que ens ha agradat!. I ens ha agradat tant que un dia ens vàrem disfressar i semblàvem personatges acabats de sortir d'un conte!

 

A la classe hem construït un castell amb capses de cartró, molt grosses, que ens han portat els papes i les mames. I hem posat una campana per trucar perquè ens obrissin la porta; i torres i marlets, balcons amb flors i finestres amb vidres; té una porta al davant i un pont llevadís al darrera; … No hi FALTA RES!, ens ha quedat molt bé i com que és tant gran hi cabem molts a dins, fins i tot drets!.

 

El dia que ens vam disfressar vam fer un banquet (era l'hora d'esmorzar) i després danses i balls amb la música medieval que tenim a l'ordinador. A la tarda, el rei va nomenar cavallers als seus soldats i després vam fer un torneig, presidit pel rei "Roc el Daurat" i la reina "Mare" (que era la mestra), al pati del castell.

 

Bé, ens ho estem passant molt  i molt bé. Us pengem unes quantes fotos perquè també en pugueu gaudir vosaltres.

Leave a Reply