Promoció 2008-2009

EL CAS DEL BANYADOR DEL PROFESSOR DE MATES

Els alumnes de 6è de Primària, estem llegint una novel·la a la assignatura de català, que es titula "el cas del banyador del professor de mates". Aquest llibre l'ha escrit Joachim Friedrich i es de l'editorial "edebé", de la col·lecció quatre amics i mig en…

Aquesta es la opinió d'una alumna que ja ha llegit el llibre:

Aquest llibre és molt divertit, en algunes escenes pots riure una estona mentre que en altres es troba un misteri per resoldre. L'aconsellaria als nens que els agradi les històries de misteri.

I ara un petit resum del llibre:

Algú ha robat de l'aparcament de l'escola del Charly, el Fred, l'Estefi i el Rabenet el cotxe de l'ajudant del senyor Stecker. El Charly de seguida veu un nou cas per a la seva agència de detectius i, malgrat les contínues advertències del comissari de que se n'estiguin al marge, decideixen investigar per el seu compte. El Charly obrirà alhesores unes quantes línies d'investigació, la majoria errònies, que el portaran a viure situacions absurdes; tot i que, al final aconseguirà amb l'ajuda del Preciós trobar el veritable culpable i resoldre el cas.                                

 

Leave a Reply