Promoció 2008-2009

CAMÍ CAP A LA SECUNDÀRIA

El passat dijous 29 de gener els  alumnes de 6è de Primària, com ja és habitual,  van anar a visitar l’Escola Anoia amb la finalitat de rebre una xerrada que tenia per títol: “Del Col·legi Jesús-Maria a l’Escola Anoia” sobre el pas a la  secundària. Els alumnes van estar acompanyats de la directora del centre i la psicopedagoga.

Bàsicament se’ls va informar sobre què és l’ESO (Educació Secundària Obligatòria), els canvis que suposa iniciar aquesta nova etapa a nivell de matèries, horaris i notes, etc. Una vegada finalitzada la xerrada els nostres alumnes de 6è van poder realitzar una visita per alguna de les aules del centre.

 

Pares i mares que vulgueu tenir informació més específica sobre el pas a la Secundària us adrecem dues webs que poden ser-vos d’utilitat:

1) Departament d’Educació (Generalitat de Catalunya)
2) Escola Anoia

Leave a Reply