Promoció 2015-2016

CONEIX EL QUE COMPRES

 
El dijous 16 d’abril, els alumnes de la classe de 5è ens vam dirigir cap al Museu de la pell per assistir a un taller titulat “Coneix el que compres”. El principal objectiu d’aquest, era proporcionar la informació necessària per ser uns consumidors responsables de calçat.

 

La Glòria, la promotora del taller, va nodrir als nostres alumnes d’informació valuosíssima. Els va contextualitzar en la globalització en què es troba avui en dia el nostre comerç i va ensenyar a interpretar les etiquetes que acompanyen tota mena de calçat.

 

Així doncs els alumnes van sortir del taller sabent com mirar la procedència d’elaboració del calçat, els principals materials que el componen i sabent valorar si es tracta d'un producte de qualitat. 
 
 
Cliqueu la càmera per veure més imatges
 
 

Leave a Reply