Promoció 2015-2016

GIMCANA DE L’ESCOLA ANOIA

 

El passat 7 d’octubre es va celebrar al parc del Xipreret la gimcana esportiva organitzada per l’Escola Anoia i amb la participació de les escoles vinculades de l’Ateneu, l’Escola Mowgli i la nostra, el Col·legi Jesús-Maria.

 

Com cada any, a la gimcana hi van participar els alumnes de Cicle Superior de les diferents escoles vinculades i els alumnes de 1r i 3r d’ESO de l'Escola Anoia, aquests últims, exercint de capitans dels diferents equips i fent d’àrbitres en els diferents partits, respectivament. Els participants van poder jugar a mazaball, a mate, amb frisbees, a futbol, amb recollidors i a bàsquet.

 

Vàrem disfrutar d'un bon matí assolellat i calorós on els nostres alumnes varen poder gaudir d’una gran i divertida jornada esportiva.

 

 

 

 

Leave a Reply