Promoció 2015-2016

SETMANA PETITA DE L’ENERGIA

  Estalviar energia està a les nostres mans i per això des de l’escola volem conscienciar als alumnes que és molt important no malgastar l’energia de la qual disposem.  Durant la setmana del 22 al 26 d’ Octubre hem celebrat la “Setmana Petita de l’Energia”, procurant difondre i inculcar diferents valors i hàbits perquè els alumnes aprenguin com és d’important l’estalvi d’energia en el nostre dia a dia.  Algunes d’aquestes actuacions, les podem realitzar en la nostra vida quotidiana, i son per exemple:

  • Apagar el llum quan no és necessàri.
  • Tenir la televisió, radio, ordinador, … apagats quan no els fem servir.
  • No és necessari encendre la calefacció si amb un jersei no passem fred.
  • De la mateixa manera treure’ns un jersei abans d’encendre l’aire condicionat.  

Des de casa, tothom pot realitzar diferents tasques per estalviar energia, a part, d’aquestes que us hem exposat aquí, l’ús de bombetes de baix consum, fer servir les tarifes nocturnes d’electricitat o els plans blaus del gas; són algunes de les actuacions que nosaltres podem fer diàriament.  I recordeu, que la salut del nostre planeta està a les mans de tots nosaltres.

Leave a Reply