Promoció 2015-2016

Això és un bloc. Passeu, passeu.

Això és un bloc, i no pas una simple web.

Us presentem el bloc de la classe dels cargols. Un bloc, perquè ens entenguem, és un espai on, d’una manera molt senzilla, el curs vinent començarem a penjar-hi treballs, imatges i totes les activitats que ens vingui de gust.

Un bloc, a diferència d’una web, és com un papir, un pergamí, on la darrera notícia, apareix sempre a la part superior, i on, a mida que aneu baixant anireu trobant les notícies anteriors. Cada mes, les notícies penjades s’autoarxiven, i ho fan en aquest espai que teniu a la dreta on hi diu “Arxius de l’any”.

D’aquí uns quants dies, en aquest espai que s’anomena “blogroll”, i que canviarà de nom per “Webs infantils” i “Webs de recursos educatius”, hi apareixeran lligams a altres pàgines, que seran, o bé d’us per als vostres fills, dissenyades i pensades per ells com: edu365, Un món genial… i d’altres, o bé perquè vosaltres, els ajudeu a gaudir de la informàtica i els acompanyeu en el seu procés de formació i aprenentatge. Les primeres,  les hem pensades per a que els més menuts puguin practicar els seus coneixements d’informàtica. En canvi, l’apartat de recursos educatius, està pensat per als pares i mares, perquè els ajudeu a progressar, els guieu, i pugueu disfrutar d’activitats educatives amb els vostres fills. Us recomanem que hi feu una ullada.

Els pares i mares, i més quan els vostres fills, encara som tant petits, hi teniu doncs un paper important a jugar:

- Al bloc, tant aviat com puguem, hi trobareu activitats, notícies i altres jocs, que la mestra dels vostres fills, hi anirà penjant. Aneu-la visitant, hi notareu els canvis.

- Si veieu la paraula “comentari” a la part de sota d’aquest text, en color blau, està dissenyada perquè, amb un simple ‘clic’ damunt, pugueu deixar, amb el vostre nom, el comentari que vulgueu. Dieu-nos, de moment, la vostra opinió i la dels vostres fills sobre el web.

- Dir-vos també que els vostres fills, que ja saben fer anar el ratolí, poden practicar tant com vulguin a la pàgina de l’Àlbum de fotos, que està en construcció, però que ben aviat tindrà fotos de totes i cada una de les activitats de l’any a l’escola.

Que gaudiu de la passejada, i a partir de setembre, començarem a plè rendiment, a la web, als blocs, i entre tots, petits i grans, a l’aula d’informàtica.

Aquesta serà una activitat moderna i pionera, destinada i pensada per a la informació vostra, i l’aprenentage dels vostres fills i filles.

Esperem que la gaudiu, i aneu passant, que durant el juliol esperem poder fer-hi molta feina!

Leave a Reply